Üdvözöljük a KLÍMA-SOLAR TEAM Kft. honlapján.

06705252657

KLIMA-SOLAR TEAM KFT +36705252657

 

 

 

3,5 kw os KLÍMA SZETTEK

AZ ÁRAK BESZERELÉSSEL EGYÜTT!


22termék

LG WINNER W12EG oldalfali inverteres klíma (3,5kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a LG WINNER W12EG oldalfali inverteres klíma (3,5kW) készülékünk!

Oldalfali klíma

Az oldalfali klíma (vagy egyszerűen: fali klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondiconáló fajta. Gyakran "lakás klíma" néven emlegetik, hisz elsősorban a háztartásokban terjedt el. A beltéri egység egy klasszikusan téglalap alakú készülék, amit az oldalfal felső részébe kell elhelyezni.

LG klíma

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Évente több millió példányt értékesítenek, ezzel pedig sok országban piacvezető klímamárkává nőtték ki magukat. Végtelenül csendes működés és minőségi összeszerelés jellemzi.

250 000 Ft
24 órás időzítő – amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontota ki – be kapcsolásra
Inverteres technológia
Elalvás üzemmód – A ventilátor sebbességet a nyugodt alváshoz igazítja
Automatkus ventilátor fokozat – a beálított hőmérséklethez kiválasztja a szükséges ventilátor sebességet
Páramentesítés – csökkenti a levegő páratartalmát
Automatkus újraindítás – Áramkimaradás után az egység automatikusan újraindul
Öndiagnosztika – leegyszerűs...
250 000 Ft

TCL ELITE TAC-12CHSD/XA41 oldalfali split klíma szett 3,4 kW
Elegáns megjelenése bármely otthonba illik. Kényelmi funkciók sokasága, mint az I feel, az I set, a Smart Air Flow vagy az Anti cold air gondoskodik a felhasználónak leginkább megfelelő hőérzetről, a beépített hűtőközeg-szivárgás érzékelő pedig a biztonságról. 4in1 szűrő, öntisztító és sterilizáló funkció felel a levegő tisztaságáért. A készülékben WiFi előkészítés található.

„I feel” A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.
„I set” Csak egy gomb. Mindössze ennyire van szükség, mivel ennek megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállítások szerint kezd működni.
Erőteljes hűtés/fűtés A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezés már egészen rövid idő alatt képes biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.
Anti cold air Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.
Rejtett kijelző Felhasználóbarát, formatervezett és igény szerint ki-be kapcsolható LED kijelző.
Automatikus újraindulás A légkondicionáló működés közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Egy esetleges áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés a leállás előtti üzemmódban működik tovább az áramszolgáltatás visszaállásakor.
Intelligens leolvasztás Fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása végett. A leolvasztási ciklus végeztével pedig automatikusan visszaáll fűtési üzemmódba.
ECO Üzemmód A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.
Párátlanító funkció Az önálló párátlanító üzemmóddal akár még a nedves ruhák is megszáríthatók, amikor az időjárás párássá válik, így nem szükséges aggódni a nedvesség miatt.
Könnyen tisztítható szűrő A könnyen kivehető és tisztítható szűrőknek köszönhetően folyamatosan biztosított az egészséges környezet.
Éjszakai üzemmód Ez az üzemmód biztosítja a pihentető alváshoz szükséges kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének elkerülésével.
Öndiagnosztika Ennek a funkciónak köszönhetően a berendezés elektronikája folyamatosan ellenőrzi a készülék egységeinek állapotát és esetleges rendellenesség esetén hibakód kijelzéssel hívja fel a figyelmet a problémára.
Öntisztító és sterilizálás Az automatikus öntisztító funkció segítségével a klímakészülék belső felülete kiszárítható, így nem tud rajta megtelepedni a penészgomba.
Komfortos hűtés A berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelő komfortot a felhasználók részére.
Beépített hűtőközeg-szivárgás érzékelő A berendezés, a beprogramozott öndiagnosztika funkció segítségével érzékeli, ha a hűtőközeg töltet kevés a biztonságos üzemeléshez, és erről a felhasználót hibakód kijelzéssel tájékoztatja.
Smart Air flow Hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul a funkció bekapcsolásával.
Légterelő lamella pozíciójának tárolása A készülék újraindítása esetén a légterelő lamella automatikusan beáll a korábban beállított pozícióba.
Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.
Fűtés -15°C-os külső hőmérsékletig Legyen kint akár -10°C, a TCL készülékek még akkor is felmelegítik otthonát.

250 000 Ft

R32 hűtőközeg
Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék visszaáll a beállított értékekre
Cold Catalyst szűrő
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe baktériumok és vírusok elszaporodjanak, ezáltal biztosítja a tisztább levegőt
Lamella-memória funkció: áramszünet esetén nem kell újra programozni a klímát, vissza állnak az utoljára beállított értékekre.
Gyors hűtés: nagyobb légáram lehetővé teszi minnél hamarabb elérni a kívánt hőfokot.
Napi időzítő: 24 órára előre beállítható a hűtés-fűtés kezdete és vége.
Jelzőhang némítás
-15 fokig hűtő/fűtő üzem: A berendezés -15°c-os kültéri hőmérsékletig megbízhatóan hűt, fűt a kültéri hőmérséklet alapján, változó ventilátor és kompresszor fordulatnak köszönhetően.
Ionizátor
Eco Mód
Golden Fin hőcserélőbevonat
Alvás automata üzem: a funkció bekapcsolása után egyfajta automata üzemre kapcsol.Hűtésben 1°C-kal emelkedik az első óra után, 2°C-kal a második óra után, majd ezt a hőfokot tartja, és ventilátor fokozatát alacsonyra kapcsolja. Fűtésben nem növeli a hőmérsékleti értéket, hanem csökkenti. Az üzemmód egy bizonyos idő után kikapcsol, ezáltal energiát takarítunk meg.
Infra távirányító: Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.
4 irányú automatikus légterelés
5 fokozatú kültéri ventilátor: 70%-al nagyobb a teljesítménye, így további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.
12 fokozatú beltéri ventilátor
Follow Me funkció
2 irányú csőcsatlakozás
Turbo mód: gyors hűtés - fűtés
Öntisztítás
Pi-alakú szerelőlap
Alacsony hűtőközeg érzékelés: a hűtőközeg szivárgása esetén figyelmeztetést ad.
Mono&Multi kompatibilis: több beltéri csatlakoztatható egy kültérihez.
WIFI vezérlés: telefonjáról bárhonnan irányíthatja a klímát, így hűs lakás várhatja otthon. (opcionális)

255 000 Ft
3+2 év kiterjesztett szavatosság
Hűtés és fűtés -15°C külső hőmérsékletig
H-tarifa kedvezmény
Automatikus újraindítás áramszünet esetén
Időzített ki- és bekapcsolás bármely napszakban
Öndiagnosztika
Időzítő funkció
iFeel (follow me) funkció
Öntisztító funkció
Anti-Fungus
Mosható porfilter
Active Carbon filter
Porszűrő szennyezettségére figyelmeztető funkció
Blue fin bevonat a hőcserélőn
Éjszakai üzemmód
Páramentesítő üzemmód
Turbó hűtés üzemmód
Intelli...
260 000 Ft

Full DC Inverteres vezérlés Energiahatékonyság: SEER:A++ SCOP:A+ Automatikus működés 4-in-1 aktív szénszűrő Hűtési hőmérséklet: -15°С-tól+ 43 °С-ig, fűtési hőmérséklet: -20 °С-tól +24 °С-ig WI-FI vezérlés 4D automata légáramlás Antibakteriális védelmi rendszer I feel funkció Időzítő 19 dB, csendes üzemmód LED kijelző Hideg levegő védelem Fagymentes funkció 8°С alatt- 2 oldali kondenzvíz elvezetési lehetőség Éjszakai üzemmód Öntisztító funkció CF35YR01FG/CF35YR01FW Szupergyors hűtés és fűtés mód

265 000 Ft
Megérkezett a NORD új modellje, a NORD YUMA! Jellemzők
Cold Plasma szűrő: a klímaberendezésekben baktériumok, vírusok, és gombák telepedhetnek meg. Az alkalmankénti tisztítások mellett fontos, hogy folyamatos védelmet biztosítsunk velük szemben. A Nord Cold Plasma Ion levegőtisztító rendszer, aktív hidrogén- és oxigénionjai révén megköti és vízgőzzé alakítja a kórokozókat, így a napi működés során távolítja el a vírusok, gombák és baktériumok közel 99%-át, ezzel védve az Ön és családja egés...
265 000 Ft
Nincs raktáron
űtőteljesítmény: 3.20 kW
Fűtőteljesítmény: 3.40 kW
Ajánlott helyiség méret: 12 – 28 m²
Hűtőközeg típusa: R32
Zajszint: 28-40 dB(A)
Műkődési tartomány (hűtés): -15 – 43 °C
Műkődési tartomány (fűtés): -15 – 24 °C



További információk:

A++ energia fogyasztási besorolás
3+2 Év garancia
I feel funkció
Időzítés
Wi-Fi vezérlés
Komfort szűrők
265 000 Ft
Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW): 3.4 kW
Fűtési energiaosztály A+
Maximális fűtő teljesítmény (kW): 3.4 kW
Maximális beltéri zajszint: 40 dB
Maximális kültéri zajszint: 50 dB
Szélesség(beltéri:) 77.7 cm
Magasság(beltéri): 25 cm
Mélység(beltéri): 20.5 cm
Tömeg (beltéri): 8.5 kg
Szélesség(kültéri): 71.5 cm
Magasság(kültéri): 49.2 cm
Mélység(kültéri): 24 cm
Tömeg (kültéri): 22 kg
...
270 000 Ft
Gyártó: Samsung
Modell: AR12TXHQASINEU /XEU

Leírás:

Digitális kijelző
24 órás időzítés
HD filter: A HD szűrő a legkisebb, por, pollen és baktérium szennyeződéseket is kiszűri a levegőből. A szűrő tisztítása egyszerű és praktikus, elég folyóvíz alá tartani.

Szűrő tisztítás indikátor: a berendezés bizonyos időközönként – üzemóra alapján – jelzi, hogy a szűrő tisztításra szorul.
Automatikus ventilátor sebesség: a készülék a hűtési igénynek megfelelően ...
285 000 Ft
7 fokozatú ventilátor sebesség állítás
Matt burkolat
Öntisztító funkció
Wi-Fi vezérlés
3D légáram
Távirányítóba integrált hőmérő (I feel)
Időzítő
Választható vezetékes és infra távirányító
Cold Plasma szűrő
LCD kijelző
Turbó funkció
8 °C-os temperálás
Hűtés 43°C külső hőmérsékletig
Fűtés -15 °C külső hőmérsékletig
Kártyás kapcsoló illeszthető hozzá
Óra beállítás/kijelzés
Légáram irányának beállítás
290 000 Ft
3
Csendes üzemmód
Okos üzemmód
Opcionális WiFi modul
Szupergyors hűtés és fűtés mód
Alvási programok
li
Időzhető ki-és bekapcsolás
Motoros vízszintes légterelő mozgatás
Automatikus fűtés 8 °C hőmérséklet alatt
Kijelző elsötétítés
5 ventilátor fokozat vagy automata
Az Eco Smart választás a leggyakoribb igényekre. A beltéri egység dizájnja szinte minden lakásba illeszkedik. Mind a kültéri egység, mind az egység minimális zajkibocsátással dolgozik, kompakt méreteinek megfelelő...
300 000 Ft 
290 000 Ft
Automatikus újraindítás áramszünet esetén
Éjszakai üzemmód
Öndiagnosztika
Páramentesítő üzemmód
Időzítő funkció
Turbó hűtés üzemmód
iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás
Flow4D légbefúvó rendszer
iClean öntisztító funkció
UltraSilent csendes működés üzemmód
AntiFungus gombamentesítő funkció
Intelligens előfűtés
Mosható porfilter
ECO Energiatakarékos üzemmód
PM2.5 filter
Rejtett előlapi LED kijelző
Silver ion ezüst ion filter
Intelligens leolvasztás
GoldenFi...
295 000 Ft
Gyors hűtés és energiatakarékosság
Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™
A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekébe...
300 000 Ft
JELLEMZŐK"BLUE FIN"bevonatú hőcserélő Igen Infra távirányító Igen Digitális kijelzés Igen Kikapcsolható kijelzőpanel Igen Meleg indítás Igen "Follow me" funkció
Igen 8°C temperáló fűtés IgenÉjszakai üzemmód Igen Párátlanító üzemmód Igen TURBÓ üzemmód Igen Időzítés Igen (24 óra valós idejű) Négyirányú automatikus légterelés (Swing)
Igen Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) Igen Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén Igen DC inverter Igen E...

iFeel adaptív hőfokszabályzó
Flow4D légbefúvó rendszer
Hidegplazma-generátor
Ultra csendes működés
Integrált Wi-Fi vezérlés
PM2.5 szűrő
AntiFreeze temperáló funkció fagymentesítéshez
Glossy Jet Black magasfényű fekete borítás
Automatikus újraindítás áramszünet esetén
Éjszakai üzemmód
Öndiagnosztika
Páramentesítő üzemmód
Időzítő funkció
Turbó hűtés üzemmód
iClean öntisztító funkció
AntiFungus gombamentesítő funkció
Intelligens előfűtés
Mosható porfilter
ECO Energiatakarékos üzemmód
Rejtett előlapi LED kijelző
Silver Ion ezüst ion filter
Intelligens leolvasztás
GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn
Fűtés -15 °C külső hőmérsékletig
Health funkció hidegplazma-generátorral
R32 környezetbarát hűtőközeg
H-tarifa kompatibilitás
Japán fejlesztés

350 000 Ft

Komfort légáramlás üzemmód
A Komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást a legkellemesebb hőmérséklet eloszlás érdekében anélkül, hogy egyenesen az emberekre irányítaná a légáramot.

Nagyteljesítményű üzemmód
A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.

Gazdaságos üzemmód
A gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlátozza a légkondicionáló maximális teljesítmény felvételét, abban az estben ha más berendezések is egyidejűleg üzemelnek (porszívó, mikrohullámú sütő stb.) és ezáltal a kismegszakító gyakran kiold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítmény felvételt. Azonban továbbra is Önnél van az irányítás, így ha maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor bármikor kikapcsolhatja ezt az üzemmódot.

Beltéri egység csendes üzemmód
Az ezzel a funkcióval rendelkező berendezések képesek kivételesen alcsony zajszint elérésére - néhány még az alig hallható 19 dB(A)-t is, akárcsak a szélben mozgó falevelek hangja. Ez a funkció tökéletes a hálószobába telepített gépek számára, mivel zavartalan alvást biztosít Önnek még bekapcsolt állapotban is.

Kültéri egység csendes üzemmód
Sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy a társasházban. Alváshoz mindnyájan a csendes környezetet kedveljük. A kültéri egység csendes üzemmódja korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát ön nyugodtan üzemeltetheti a légkondicionálót anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.

24 órás időzítő
A Daikin 24 órás szabályzója elhozta Önnek az irányítást. Állítsa be, hogy mikor szeretné, hogy a légkondicionáló berendezés be- és kikapcsoljon, így tökéletes komfortban lesz része, amikor csak szeretné.

370 000 Ft

Leírás:

Elegáns, letisztult megjelenés
Gazdaságos, költségkímélő és csendes működés
Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítse.
Telefonos applikációnk segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját, hogy otthon jó idő fogadja.

Tulajdonságok:

Infra távirányító: igen, fali tartóval
Vezetékes távirányító: opció
Memóriában eltárolható egyéni beállítás: wifi vezérlésen keresztül elérhető
Digitális kijelzés
"Gyerekzár"
Kikapcsolható kijelzőpanel
Szobahőmérséklet kijelzés
"COLD PLAZMA" ionizátor
"Hideg-katalitikus" szűrő
Porszűrő, növelt hatékonyságú
Meleg indítás
"Follow me" funkció
8°C temperáló fűtés
Éjszakai üzemmód
Párátlanító üzemmód
TURBÓ üzemmód
Alacsony zajszintű üzemmód / Csendesített üzemmód
Időzítés (24 óra idő intervallum) / WIFI vezérléssel heti programozhatóság
Négyirányú automatikus légterelés (Swing)
Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)
Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén
DC inverter (3D DC)
Karterfűtés a kompresszoron és tálcafűtés a kondenzáror alatt
ECO üzemmód
Fokozatmentesen állítható beltéri ventilátor
Billentyűzár
Könnyű szerelhetőség és karbantarthatóság
Öndiagnosztika-hibakijelzés
Korlátozható hőmérsékletbeállítási tartomány: opció
"GOLDEN FIN" bevonatú hőcserélő
"BIO HEPA" finomszűrő
Légterelő memória funkció
Korlátozható teljesítményfelvétel (hűtési üzemben)
Aktív tisztító funkció
Hűtőköri hiba kijelzés
"Ne fújj rám" funkció
Ajánlott helyiség méret: 29-44 m2. Energiaosztály - összetett: a+++/a++. Fűtésre optimalizált: igen. Fűtőteljesítmény (KW): 3,95. H tarifa igénylésre alkalmas: igen. Hűtőteljesítmény (KW): 3,51. WIFI csatlakozás: igen.

- Econavi intelligens érzékelőrendszer
- Nanoe-G
-„Mild Dry” hűtés
- Szagtalanító funkció
- Levehető, mosható előlap
- Inverter Plusz rendszer
- Econavi napfény-érzékelés
- Autokomfort
- Szupercsendes üzemmód
- Csak hűtés akár -10°C-os hőmérséklet mellett
- Fűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett
- Egyszerű vezérlés BMS rendszerrel
- Internet Control
- Nagy teljesítményű üzemmód
- „Soft dry” üzemmód
- Egyéni légáramlás-beállítás
- Auto üzemmód (Inverter)
- Egyszerű automata kapcsolórendszer
- „Hot Start” üzemmód
- Valós idejű óra dupla működésidőzítővel
- Automatikus újraindítás
- Hosszú vezetékek
- A fedőlap hozzáférhetősége karbantartás esetén
- Öndiagnosztikai funkció
- 5 év kompresszorgarancia

3,5 kW hűtési teljesítmény,
3,3 kW fűtési teljesítmény,
szupercsendes üzemmód,
pollenszűrő,
HotStart funkció,
hűtés: -10 fokig,
fűtés: -15 fokig,
hűtőközeg: R32

Hűtőteljesítmény
3- 4,9 kW
WI-FI
Gyári wifi vezérléssel
Beltéri egység színe
Fehér
Szűrő
Van
kivitel
Oldalfali
Energia osztály
A++
Gyártó
Panasonic
Garanciaidő év
3+2
SCOP
4,1
SEER
6,4
KIT-TZ35-WKE-Wifi
Cikkszám
Ajánlott szobaméret
20-40

Panasonic KIT-TZ35-WKE oldalfali split klíma (3.5 kW) teljesítménye
Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Panasonic KIT-TZ35-WKE oldalfali split klíma (3.5 kW) készülékünk!

Oldalfali klíma
Az oldalfali klíma (vagy egyszerűen: fali klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondiconáló fajta. Gyakran "lakás klíma" néven emlegetik, hisz elsősorban a háztartásokban terjedt el. A beltéri egység egy klasszikusan téglalap alakú készülék, amit az oldalfal felső részébe kell elhelyezni.

Panasonic klíma
A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag alig hallani meghibásodásról, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén. A Panasonic klímákat jó minőségű műanyag és fém alkatrészekből szerelik, így azok az évek múlásával sem fáradnak/kopnak el. Szervizelésük pofon egyszerű.

400 000 Ft
Márka Syen

Kivitel Lakossági
EnergiaosztályA+/A+
Beltéri méret
570X570X265 mm
Hűtőteljesítmény 3,5 kW
Fűtőteljesítmény 4 kW
Beltéri zajszint
41 dB(A)
Hűtőközeg R32
Csőméret 6/10 mm
Kiemelt tulajdonságok
I-Feel funkció, 8°C-os temperálás, -20°C fűtési működési tartomány, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés, G10 inverter technológia, LED kijelző, Kellemes éjszakai mód, „Turbo” hűtés, Csendes üzemmód, 24 órás időzítő, Hideg levegő befújás elleni védelem, Intell...
630 000 Ft
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
250 000 Ft - 700 000 Ft